Drive to Survive op Netflix

Netflix Drive tot survive

Eindelijk hebben we meer gehoord over de Formule 1 Netflix serie Drive to Survive. Na een succesvolle eerste serie hebben de cameramannen en journalisten weer een jaar mee gelopen tijdens het gehele Formule 1 seizoen 2019. De makers zijn hard bezig aan seizoen 2 en er is nu bekend geworden wanneer we die kunnen gaan kijken. Volgens meerdere bronnen zal seizoen 2 van Drive to Survive van start gaan op 28 februari gelijk na de eerste wintertests welke op het circuit van Barcelona worden gehouden eind februari.

Trailer Drive to Survive 2

Inmiddels is de officiële trailer van Drive to Survive 2 al te zien op YouTube. We hebben hem speciaal voor jou ook hier op onze site geplaatst. Sit down, relaxed and enjoy.

Zoals gezegd was seizoen 1 van Drive to Survive een groot succes. Dit eerste seizoen verscheen afgelopen jaar ook in maart, een week voor de Grand Prix van Australië. Het doorgaans goed geïnformeerde Meaww.com weet te vertellen dat ook het nieuwe seizoen 2 in maart 2020 verschijnt op Netflix. En aangezien ze vorig jaar in de week voor de eerste Grand Prix in Australië kwamen verwachten we dat ze dit weer zullen gaan doen. En de eerste Grand Prix wordt op 15 maart 2020 verreden, dus verwachten wij dat in de week voorafgaand daaraan het nieuwe seizoen van Drive to Survive te zien is op Netflix. “update: 28 februari begint Drive to Survive.”

cameraman
cameraman

Dit seizoen ook Ferrari en Mercedes

Omdat het eerste seizoen zo’n groot succes was hebben Ferrari en Mercedes besloten dit jaar toch mee te doen. Deze twee topteams waren namelijk in het eerste seizoen van Drive to Survive de grote afwezige. Dus dit jaar zijn ook Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Charles Leclerc en Valtteri Bottas te zien in de Formule 1 documentaire op Netflix. En uiteraard komt onze eigen Max Verstappen ook weer voor in de documentaire op Netflix.

Ook in seizoen 2 zal James Gay Rees, ook bekend als maker van de documentaire Senna, de regie op zich nemen. Dit weer samen met tv presentator Paul Martin. Het belooft dus weer een mooie Formule 1 documentaire te worden waar we naar uit mogen kijken.

Even voor de mensen die seizoen 1 niet gezien hebben. Drive to Survive is een Formule 1 documentaire op de populaire streamingdienst Netflix. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de Formule 1 wereld, waarbij de teams en de coureurs op de voet worden gevolgd. Voor de Formule 1 fans een absolute aanrader om te gaan kijken. En mocht je seizoen 1 nog niet gekeken hebben, dan hoef je je niet te vervelen tijdens de winterstop. Een absolute aanrader om terug te kijken!

Formule 1 Ferrari logo
Formule 1 Ferrari logo

Nog geen Netflix lid?

Ben je nog geen lid van Netflix, maar zou je dat wel willen, omdat je deze documentaire wil zien. Dan kan je je hier aanmelden en lid worden van Netflix. Op het moment van schrijven (half december) is de eerste maand gratis. Sterker nog je bent niet verplicht meerdere maanden af te nemen. Als je binnen 30 dagen opzegt hoef je helemaal niets te betalen en heb je dus gratis de Formule 1 documentaire Drive to Survive op Netflix kunnen kijken.

Hier in onderstaande video alvast een voor proefje op seizoen 2 van Drive to Survive.

F2: Chasing the dream

Na de documentaire Drive to Survive is er nu ook bekend gemaakt dat de Formule 2 zijn eigen dociumentaire heeft gekregen. Vooralsnog is deze documentaire met de naam Chasing the dream uitsluitend te zien voor abbonnee’s van F1 TV Pro en F1 TV Access.

In deze documentaire worden F2 teams en rijders gevolgd en wordt er aan het publiek getoond wat er in de voorbereiding voor het grote werk in de Formule 1 aan vooraf gaat in de opstapklasse Formule 2. Er zijn in totaal 5 afleveringen gemaakt waaraan alle 10 de teams en alle rijders hebben meegewerkt.

Voor de Nederlanders natuurlijk extra leuk om te zien dat er aandacht is voor het kampioenschap van Nyck de Vries. Ook de vorderingen van Mick Schumacher (de zoon van Michael Schumacher ) zullen belicht worden en uiteraard zal de documentaire uitgebreid stil staan bij het noodlottige ongeval van Anthoine Hubert op Spa-Franchorchamps. Wij hopen dat de serie F2 Chasing the dream ook voor het grote publiek beschikbaar komt via Netflix. Tot op heden is dit echter bij ons nog niet bekend.

Race Blog’s

Als je het trouwens leuk vind om race Blog’s te lezen dan ben je bij racebezoeken.nl aan het juiste adres. Check bijvoorbeeld deze Blog over het voorbereiden van ons bezoek aan de Grand Prix van Oostenrijk in 2020.

En natuurlijk hebben we nog een groot forum waar je alle informatie over het bezoeken van verschillende raceklassen kan vinden, maar ook jou brandende vraag kan stellen. Er staan een heleboel race fans te wachten om jou vraag te beantwoorden.

Max Verstappen Netflix
Max Verstappen Netflix

Lees meer...