GAMMA Racing Day 2020

Gamma Racing Day 2020

Van 7 augustus 2020 tot en met 9 augustus 2020 is weer de 10ste editie van de GAMMA Racing Day 2020. Ook dit jaar wordt deze GAMMA Racing Day weer gehouden op het TT circuit in Assen. En hoewel de naam doet vermoeden dat het maar 1 dag is, is het dus een heel weekend.

De GAMMA Racing Day is het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa en daarom erg in trek bij het publiek. In 2019 trok het evenement bijvoorbeeld ruim 88.000 bezoekers.

Gamma Racing Day Renault Formule 1

In augustus 2020 vind dus de GAMMA Racing Day plaats, op TT Circuit in Assen. Deze GAMMA Racing Day is een dag boordevol prachtige en bloedstollende races van auto’s, motoren en super karts. Ook op de paddock kan je je vermaken en is het echt een beleving voor jong en oud. Je krijgt immers spectaculaire demonstraties, bijzondere voertuigen en de beste coureurs voor geschoteld. Kortom, de GAMMA Racing Day is een geweldige dagje of weekendje weg voor iedereen, jong of oud. En je kunt er nog gratis bij zijn ook. Wil je weten hoe? Check dan eerst even de video en lees daarna er onder verder.

Video GAMMA Racing Day 2019

GRATIS Tickets GAMMA Racing Day 2020

Nu ben je wellicht opzoek naar tickets voor de komende GAMMA Racing Day. Gelukkig kunnen we helpen. Laten we beginnen met de gratis tickets. De toegang tot de GAMMA Racing Day is GRATIS op vertoon van het gratis toegangsbewijs. Maar hoe krijg je nou dat GRATIS toegangsbewijs? In juli en augustus worden deze verspreid via alle GAMMA bouwmarkten. Het GRATIS toegangsbewijs geeft toegang tot de taluds en tribunes rond het TT Circuit Assen en kan je gebruiken op zaterdag 8 augustus 2020 of zondag 9 augustus 2020.

Gamma Racing Day tourwagens

Weekend tickets GAMMA Racing Day

Nu kan je ook weekend tickets of dag tickets kopen voor de GAMMA Racing Day en zodoende genieten van alles wat het paddock te bieden heeft. Hier sta je echt met je neus overal bovenop. Je ziet de techniek, de Mobile homes en de teams van dichtbij. Tickets voor een heel weekend van vrijdag 7 augustus 2020 tot en met zondag 9 augustus 2020 kosten 27 euro per persoon. De zaterdag 8 augustus 2020 en de zondag 9 augustus 2020 kosten los per dag, per persoon 17 euro. En alleen een kaartje voor de vrijdag 7 augustus 2020 kost 7 euro per persoon.

GAMMA Racing Day 2019

Maar hoe was de GAMMA Racing Day 2019? In 2019 was de GAMMA Racing Day ook een waar spektakel zoals in bovenstaande video kon zien. Ook in 2019 was het een driedaagse evenement wat volop spektakel bood en het liet je kennismaken met diverse raceklassen, waaronder ook de Formule 1. Er reed namelijk een heuse Renault Formule 1 auto die een demonstratie gaf. Verder kon je ook kijken naar onder meer de Dutch GP Superkarts, de Ford Fiësta Sprint Cup, de Supercar Challenge en de Mazda MX5 Cup.

Gamma racing Day Reanult F1

De liefhebbers van de Formule 1 hadden meerdere momenten gedurende de dagen om naar uit te kijken. Zo stapt voormalig Formule 1 coureur Robert Doornbos in een tweezitter met vlogger en Youtuber Enzo Knol om hem zo over het TT circuit in Assen te jagen. Het Franse fabrieksteam had de RS17, de Formule 1 auto van het seizoen 2017, meegenomen naar TT circuit in Assen. De demonstraties van het Franse Renault waren zowel op de zaterdag als de zondag te bekijken. We verwachten dat dit in 2020 het zelfde zal zijn.

TT circuit Assen

Het TT circuit in Assen is bij de meeste race fans bekend als het Nederlandse MotoGP circuit. Je vindt het TT circuit aan De Haar 9, 9505 TE in Assen. Op deze dagen is het altijd het beste om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Er zullen namelijk deze dagen extra bussen ingezet gaan worden om alle race fans op tijd op hun bestemming te krijgen. Zowel in de ochtend naar het circuit toe als aan het einde van de dag weer naar huis. Voor de actuele reisinformatie verwijzen we u naar 9292.nl

Gamma Racing Day Assen

Formule 1 tickets & MotoGP tickets

En ben je al helemaal enthousiast geworden van de motorsport, dan kan ben je bij racebezoeken.nl aan het juiste adres om alles goed voor te bereiden. Zo vindt je tussen al onze race blog heel veel informatie over de verschillende motorsporten, het voorbereiden van een bezoek tijdens een Grand prix weekend en het bekijken van de Netflix serie Drive to Survive.

Ook kan je bij ons je Grand Prix tickets kopen voor een weekend Formule 1 of MotoGP. Ga daarvoor naar onze ticket pagina en koop de goedkoopste tickets voor een weekend genieten!

Forum

Naast een geweldige website hebben wij ook een mooi forum voor en door de race fans. Als je je informatie over het bezoeken van een Grand prix in welke race klassen dan ook niet kan vinden op onze website vind je het waarschijnlijk wel op ons forum. En als je je antwoord er nog niet op staat, stel dan gerust je vraag aan 1 van de andere race fans. Ze zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden.

Lees meer...