Informatie over motorrace bezoeken, op deze website vind je informatie over het bezoeken van een motor race. Wij hebben uit eigen ervaring en uit de ervaring van onze forumleden de beste tips gefilterd! Mocht je informatie niet kunnen vinden stel je vraag dan op ons forum, de leden helpen je graag! Hieronder hebben we 3 tips voor de MotoGP en 3 tips voor MXGP.

MotoGP banner
MotoGP banner

Top 3 verzamelde tips

om een motorrace bezoeken zoals de MotoGP in Assen ook wel de TT Assen genoemd:

  1. Vervoer naar het TT-circuit. Ben je in het bezit van een motor? Ga dan op de motor! De organisatie verwacht motorrijders, dit is te merken als je aankomt: de beste parkeerplekken zijn gereserveerd voor motoren! Vaak zijn er bij de ingang kluisjes te huur voor je motorpak, helm en andere gerelateerde zaken. Ook met de auto is het te doen maar je staat gegarandeerd in de file op de A28 dus kom op tijd!
  2. Toegangskaarten, ieder jaar stromen bijna 100.000 bezoekers onder de poort van het TT-circuit in Assen door voor de MotoGP. Op tijd bestellen is dan ook het advies anders zou het zo maar kunnen zijn dat je geen kaarten meer via de reguliere kanalen kunt krijgen.
  3. Slaapplaats, Ga je naar de TT? De TT-campings zijn wereldberoemd, iedere boer met een grasland op loopafstand van het circuit maakt er met liefde een camping van tijdens het TT-weekend. In Assen en de omgeving van het circuit zijn er veel mogelijkheden om een slaapplaats te regelen, van Bed&Breakfast, herberg tot hotel van 2 sterren tot 5 sterren.

Wij hebben een aantal accommodaties uitgezocht voor de TT bezoekers:

Top 3 tips voor het bezoeken van een motor MXGP race.

Op 22 maart staat er nu een MXGP in Nederland op de racekalender, nog niet bekend is welk motorcrosscircuit dit gaat worden. Zodra dit bekend is kunnen we natuurlijk een mooie top 3 bij elkaar zoeken.

  1. Vervoer
  2. Toegangskaarten
  3. Slaapplaats