Formule 1 tickets
Formule 1 tickets

Welkom op de Tickets pagina van racebezoeken.nl. Hier vind je de goedkoopste tickets om een Formule 1 race of MotoGP race te bezoeken op de beste plekken langs de baan.

MotoGP tickets
MotoGP tickets

Er zijn verschillende leuke Grand Prix om te bezoeken, zowel in de Formule 1 als tijdens een MotoGP weekend. Bij ons vind je zowel kaartjes voor alleen de zondagen als ook de weekenden. En of je nou een Grand Prix wil bezoeken in Europa of daarbuiten, wij hebben ze voor jou in ons assortiment. En vergeet vooral de Formule 1 GP van Nederland niet op het circuitpark Zandvoort, de Dutch GP. Of de MotoGP race tijdens de TT Assen in Nederland, een waar motorsport spektakel.

Forum

En wil jij weten welke plekken het beste zijn langs het circuit raadpleeg dan ons forum. Hier vind je veel informatie voor als je een race gaat bezoeken en vertellen de ervaren race fans welk plekje het beste is langs het circuit wat je gaat bezoeken. En zie je jou antwoord er niet tussen staan, stel ze gerust aan de andere race fans, ze helpen je graag op weg. En misschien ben jij wel die ervaren race fans en kan je andere op weg helpen. Vind elkaar op ons forum!

Grand Prix bezoeken

Ben jij benieuwd wat je allemaal gaat zien als je naar de Formule 1 of de MotoGp gaat. Check dan vooral even ons pagina’s Formule 1 bezoeken en MotoGP bezoeken. Hier vind je meer informatie over de Formule 1 en de MotoGP. Hoe ziet de kalender er dit jaar uit en welke teams en coureurs rijden er dit jaar? En wat is de WK stand eigenlijk op dit moment? Vind het allemaal op ons website. En mocht een Grand Prix bezoek aan het voorbereiden zijn of ben je wellicht benieuwd waar en wanneer alles uitgezonden wordt, lees dan vooral even onze Race Blog.

Outdoor karten?

Wil je eens zelf van een race ervaring genieten en ervaren hoe het is om buiten over een circuit te racen? Bekijk dan eens deze outdoor kartbaan site. Hier zijn alle outdoor kartbanen gebundeld en overzichtelijk weergegeven. Ook vind je hier reviews terug wat men van de kartbaan vond en kan je ook jou ervaring achterlaten. Voor de echte race fans is karten op een outdoorbaan absoluut een aanrader.